Защо изневеряват мъжете?

Изневярата е била фатална за много връзки и все още е голям проблем у нас. Един от най-големите страхове на жените е дали любимият мъж им е верен. Кога мъжете кръшкат  и можем ли да предотвратим изневярата? -  Мъжете изневеряват, когато

2009-12-18 17:38:26
Защо изневеряват мъжете?
Изневярата е била фатална за много връзки и все още е голям проблем у нас. Един от най-големите страхове на жените е дали любимият мъж им е верен.
Кога мъжете кръшкат  и можем ли да предотвратим изневярата?

-  Мъжете изневеряват, когато им е скучно. Не е лесно да се задържи страстта в една връзка, особено в нашето забързано ежедневие. Задачите са хиляди, проблемите - също, но не трябва да се забравя любимият мъж. Когато мъжете започнат да скучаят в една връзка, изневярата е почти сигурна.
- Мъжът е ловец и обича да гони плячката. Мъжете обичат да флиртуват. А когато са обвързани им е още по-сладко, защото забраненият плод  е най-вкусен. 
- Мъжете изневеряват, ако не правят достатъчно секс. Това е относително, тъй като за тях той  никога не е достатъчен. Затова не чакайте само неговата инициатива в секса. Проявете ентусиазъм. В секса няма табута, не го забравяйте. Затова бъдете по-смели и инициативни.
- Ако сексът помежду ви не върви, ако разговаряте  все по-малко, ако  той изпитва досада всеки пък щом ви види - изневярата е сигурна. Ако има подобни симптоми във връзката ви, прекъснете я. Всичко е свършило.
- Изглежда, че нуждата на мъжа да се пъхне под чужда пола се корени в гените  му. Ако един мъж е моногамен, то не е по природа, а защото  е осъзнал, че любовта и приятелството  са по-важни от нагона. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия